Doelgroepen

Doelgroepen

Aqua Vitaal

Bij Aqua Vitaal beweeg je, onder begeleiding, op een veilige maar effectieve manier in ondiep water. Door opwaartse druk is bewegen in het water minder zwaar. De intensiteit is laag en er wordt rekening gehouden met de lichamelijke mogelijkheden en beperkingen. Naast het feit dat je op deze manier fit, gezond en mobiel blijft is ook het sociale karakter van deze groepsles een belangrijk aspect.

Aqua Herstel

Herstellende van een blessure of aan het revalideren na een operatie? Kom dan naar onze Aqua Herstel activiteit. Onder begeleiding van een instructeur krijg je les  waarbij het verminderen van de pijnklachten en het stimuleren van lichaamsbeweging de voornaamste doelen zijn. In een rustig tempo worden alle spiergroepen behandeld. De lessen vinden plaats in het doelgroepenbad waar het water een aangename temperatuur van 32 ℃ heeft.

Aqua Zwanger & Fit

Tijdens de groepslessen van Aqua Zwanger & Fit wissel je conditionele- en spierversterkende oefeningen af met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Alles wordt ondersteund door muziek en iedere les worden er andere materialen gebruikt. Iedere oefening voer je uit in je eigen tempo en op je eigen niveau. In het water kun je vrijwel iedere beweging probleemloos doen. Het water heeft een aangename temparatuur van 32 graden Celcius.