Recreatief

Recreatief zwemmen

Banenzwemmen

Banenzwemmen is een leuke en gezonde manier om aan uw conditie te werken. Zeker als u niet direct de behoefte hebt om in een vaste groep te sporten. Helsdingen Sport en Cultuur biedt u de gelegenheid vrij te zwemmen op momenten waarop het zwembad of een gedeelte daarvan exclusief voor banenzwemmers is geopend. Het banenzwemmen kan in het wedstrijdbad en soms in het doelgroepenbad.

Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen is de ideale mogelijkheid om gezellig met de kinderen te gaan zwemmen en glijden, of met uw vrienden even lekker gek te doen. Tijdens het ‘vrijzwemmen’ is er volop speelmateriaal beschikbaar, kunt u van de glijbaan en regelmatig zorgt Helsdingen Sport en Cultuur voor een extraatje: watervoetbal, loopbrug, opblaashindernisbaan.

Gezinszwemmen

Voor gezinnen met kleine kinderen kan het soms te druk zijn in het zwembad. Daarom hebben wij een tijdstip gereserveerd waarop het zwembad alleen toegankelijk is voor gezinnen. U kunt dan naar hartenlust gebruikmaken van alle mogelijkheden die ons bad biedt.

Zit uw kind op zwemles? Dan is het gezinszwemmen de uitgelezen mogelijkheid om nog eens extra te komen oefenen. Onze lesdocenten geven u graag “tips en tricks”. 

Discozwemmen

Om de week op vrijdagavond vanaf 18.00 uur gaan in het doelgroepenbad de discoverlichting en de muziek weer aan. De laatste hits worden gedraaid in het swingende zwembad. Dus neem uw vrienden en vriendinnen mee naar Helsdingen Sport en Cultuur en kom lekker feesten! (je moet wel een zwemdiploma hebben).

Discozwemmen voor jeugd tot en met 12 jaar is elke vrijdag van 18.00 tot 19.30 uur. Kijk op het rooster voor de data.