Aquasport

Aqua Crossfit

Zin in een super sportieve uitdaging? Kom dan naar onze Aqua Crossfit. Het is een soort hindernis parcours waarbij het circuit dat je aflegt een afwisseling is van kracht- en conditie oefeningen. Door te variëren in snelheid en moeilijkheid van de bewegingen kun je de training zo zwaar of zo licht maken als je zelf wilt. Uiteraard gebeurt dit alles onder toezicht van onze instructeurs.

Aqua Bootcamp

Bij Aqua Bootcamp wordt er aandacht besteed aan kracht, uithouding en conditie. Het is een bootcamp in, op en rond het water. Aqua Bootcamp is een pittige sport om snel fit te worden!

Aqua Fitness

Aqua Fitness is een wervelende activiteit waarbij muziek de verschillende oefeningen ondersteunt. Lekker inspannend, maar de combinatie van bewegen, ritme en muziek is leuk en werkt stimulerend. Tijdens Aqua Fitness worden verschillende spierversterkende oefeningen gegeven. Aqua Fitness wordt uitgevoerd in borstdiep water.

Aqua Running

Tijdens deze lessen worden naast duur- en sprinttrainingen ook verschillende spierversterkende oefeningen aangeboden. Voor de benen, armen en romp, of een combinatie daarvan. Aqua Running is speciaal voor de mensen die met plezier hun conditie of figuur willen verbeteren. Geen kans op blessures, een mild spiergebruik, een toename aan spiermassa. 

Aqua Varia

Aqua Varia is zeer geschikt voor mensen die gevarieerd hun conditie of figuur willen verbeteren. Denk aan oefenvormen van bijvoorbeeld Aqua Running, Aqua Fitness en Aqua Power. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende materialen om spieren te versterken en oefeningen leuker en pittiger te maken. Bij alle lessen wordt muziek gebruikt.