Zwemles

Oog voor uw kind. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze bevlogen lesdocenten kijken waar uw kind behoefte aan heeft, want het ene kind is het andere niet. Daarbij ligt de focus op plezier en spelenderwijs leren volgens de nieuwste inzichten. Wij bieden kinderen een veilige en ontspannen leeromgeving, waarin ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

We willen dat kinderen zich veilig voelen in het water. Dat ze over de benodigde vaardigheden beschikken om zich in verschillende situaties goed te kunnen redden. Dan kunt u als ouder uw kind met een gerust hart laten zwemmen.

We zijn transparant en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van uw kind. Bij ons weet u precies hoe uw kind het doet en wanneer het aan de volgende stap toe is. Als u vragen of opmerkingen hebt, komt u gewoon naar ons toe.

Samen hebben we oog voor uw kind.

Inschrijven voor de zwemles kan wanneer uw zoon of dochter 3,5 jaar is. Starten met de lessen kan vanaf 4,5 jaar. Uiteraard hebben ook wij een wachtlijst voor de zwemles.

Klik hier voor meer informatie over de Easyswim methode.  

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden? Kom dan even bij ons langs. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar receptie.helsdingen@vijfheerenlanden.nl.

Volg hier de vorderingen van uw zoon of dochter.