Kinderfeestjes

Is uw kind binnenkort jarig?

Vier dit bij Helsdingen Sport en Cultuur in Vianen!

Vier uw kinderfeest bij Helsdingen Sport en Cultuur in Vianen en beleef een dag om nooit te vergeten! Samen met vriendjes en vriendinnetjes zwemmen, glijden van de supersnelle glijbaan of lekker zingen en dansen op discomuziek.

Om het feest compleet te maken kunnen de kinderen voor of na het zwemmen komen smullen in de sportbar en genieten van het frietfeest!

Een grote berg friet in het midden op tafel met frikandellen, bitterballen, kaassoufflés, kipnuggets, mayonaise en ketchup!

Kosten voor een frietfeest zijn € 8,50 per kind. Inclusief ranja en een waterijsje. De kosten voor het zwemmen bedragen € 2,60 per kind.

In samenwerking met B-better organiseren wij ook diverse andere feestjes aan. Prijzen en beschikbaarheid zijn altijd op aanvraag en te combineren met vrijzwemmen.

Outdoor Bootcamp

Ben je op zoek naar een leuk en sportief feestje, waarbij de kinderen actief bezig zijn en hun energie kwijt kunnen? Dan is het Bootcamp feestje precies wat je zoekt. De kinderen gaan in dit kinderfeestje actief aan de slag. Ze gaan rennen, kruipen, klimmen, opdrukken en touwtrekken.

Superhelden

Een Superheldenkinderfeestje is het leukste kinderfeestje van Nederland. Is jouw kind helemaal gek van superhelden zoals Spiderman, de Hulk en Iron Man en wil je dit combineren met een sportief feestje? Tijdens dit kinderfeestje krijgen de kinderen een masker van een superheld en gaan actief aan de slag. De kinderen gaan verschillende spelletjes en superhelden onderdelen doen, zoals:

  • Captain America schild gooien
  • Pijl en boogschieten
  • Hulk smash 
  • Spiderman obstakel run
  • Thor hammer

Highlandgames

Een uitdagend en sportief kinderfeestje. Tijdens de Highland Games vindt er een ware strijd plaats door middel van verschillende activiteiten zoals touwtrekken, boomstam werpen en zwaard tillen.

Archery Tag

Archery Tag is een sportieve activiteit waarbij je met pijl en boog aan de slag gaat. Deze spannende en uitdagende activiteit is uitermate geschikt voor kinderen van 7+. In deze activiteit gaan de kinderen eerst aan de slag met het oefenen met het schieten van de pijlen op een bord. Nadat de kinderen geoefend hebben kan het echte spel beginnen, wie kan de andere deelnemers raken en de pijlen het beste ontwijken?

Alle feestjes zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen eventueel worden gecombineerd met vrijzwemmen.